Lid worden

Netwerken in Breda?

Word lid Junior Kamer Breda!

JCI Breda, ook bekend als Junior Kamer Breda, is altijd op zoek naar leuke, enthousiaste professionals en ondernemers. Kom jij onze club versterken? Lid zijn van JCI Breda biedt je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk in Breda uit te breiden.

JCI Tellustration - JCI uitgelegd in twee minuten
JCI Tellustration – JCI uitgelegd in twee minuten

JCI Breda zet haar netwerk in op zakelijk, persoonlijk en maatschappelijk gebied. Vanuit zakelijk oogpunt bieden we je een groot netwerk om bij aan te sluiten. JCI Breda is de lokale kamer, landelijk bestaan er 100 kamers, met in totaal rond de 2500 leden. Op persoonlijk vlak ga je de uitdaging aan om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo zit je altijd in een commissie, waarin je een bepaalde functie vervult. De uitdaging is een functie (en commissie) te kiezen die buiten de geijkte paden ligt. Daar leer je het meest van, learning by doing. Daarnaast dragen wij zoveel mogelijk bij aan een betere maatschappij. Concreet vertaalt zich dat in belangeloze inzet voor de lokale maatschappij door het organiseren van fundraise en handen-uit-de-mouwen activiteiten.

Het neveneffect is dat je elkaar op een leuke, informele wijze leert kennen en zo je zakelijke en privé netwerk in Breda kunt uitbreiden. Ben jij, of ken jij een enthousiaste, energieke ondernemende professional? Vergroot je netwerk in Breda en jouw lokale impact en meld je aan.

Heb je interesse in lidmaatschap van JCI Breda? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@jcibreda.nl.

Na jouw aanmelding neemt de Leden Commissie contact met je op voor het inplannen van een eerste kennismakingsgesprek. Ben jij nog steeds laaiend enthousiast (en wij ook ;-)) dan word je uitgenodigd om JCI Breda te komen versterken. Wij hopen je snel te begroeten op een activiteit of onze maandelijkse vergadering!
[

Geef een antwoord