Werk in Breda

PLATFORM WERK IN BREDA: BREDASE WERKELOZE JONGEREN EFFECTIEF NAAR DUURZAAM WERK BEGELEIDEN

Platform Werk in Breda biedt werkloze jongeren een kosteloos traject om de kans op een baan te vergroten. Het platform is een samenwerking tussen Gemeente Breda en netwerkorganisatie JCI Breda. Jeugdwerkeloosheid is een probleem met grote impact op de maatschappij. De sleutel tot een effectieve aanpak van jeugdwerkeloosheid  ligt bij de begeleiding van werkloze jongeren. Werk in Breda doet dit door te luisteren naar wat zij echt willen, bottlenecks weg te nemen en hen te laten groeien. Alleen jongeren die met (zelf-)vertrouwen beginnen aan hun ideale baan en zijn een echt interessante optie voor werkgevers.

Op 13 november start platform Werk in Breda, een samenwerking tussen Gemeente Breda en netwerkorganisatie Junior Chamber International (JCI) Breda,  het tweede traject waarmee werkloze jongeren op de arbeidsmarkt hun voordeel kunnen doen. Jongeren die voldoen aan deze voorwaarden kunnen zich voor 7 november aanmelden om kans te maken op deelname aan het traject, door een email te sturen naar marieke@werkinbreda.nl

Twintig jongeren uit Breda en omstreken krijgen een traject aangeboden. Dit traject bestaat uit  individuele coaching, workshops, trainingen, bijeenkomsten en  toegang tot een groot netwerk van ondernemers. Hiermee krijgen jongeren een sterkere positie op de  arbeidsmarkt. De jongeren die in aanmerking voor dit traject willen komen, mogen niet ouder zijn dan 27 jaar. Zij moeten op zoek zijn naar een baan, enthousiast aan de slag willen én kansen op een baan willen vergroten.

werk in breda

Geef een antwoord