Internationaal

De naam Junior Chamber International (JCI) zegt het al. JCI is een internationale vereniging met circa 200.000 leden verdeeld over de zes continenten en ruim 100 landen. Bekende internationale oud leden zijn bijvoorbeeld J.F. Kennedy, Kofi Annan, Jacques Chirac, George Bush sr., Richard Nixon, Prins Albert van Monaco, Al Gore en Bill Clinton.

jci internationalJCI biedt volop kansen voor mensen die verder kijken dan de Nederlandse grens. Los van de diverse netwerkmogelijkheden en internationale functies die er te vervullen zijn, kun je als JCI lid elk jaar deelnemen aan:

      • Het JCI Wereld Congres
      • Het JCI Europa Congres
      • Het JCI Nationaal Congres in eigen land

Op deze congressen komen alle peilers tezamen, leden van over de hele wereld kunnen trainingen en workshops volgen, samen nadenken over maatschappelijke ontwikkelingen, luisteren naar inspirerende sprekers, dansen op de dansvloer of gewoon gezellig samen aan de bar ervaringen uitwisselen.

De JCI horizon houdt dus niet op bij de Nederlandse grens. JCI is daarmee de internationale netwerkvereniging voor jonge ondernemende professionals.

International

Geef een antwoord