JCI Breda Netwerkborrel @Wolfslaar

Wegens groot succes van en enthousiaste reacties op de eerste JCI Breda Netwerkborrel in 2012, herhalen we dit mooie event. De netwerkbijeenkomst is niet alleen zakelijk, je hoeft geen ondernemer te zijn. Je kunt hier ook heel goed netwerken in de privé-sfeer.

Op woensdag 23 oktober zijn wij te gast op Landgoed Wolfslaar. Een toegankelijke en inspirerende locatie voor waarachtige ontmoetingen. Laat deze kans niet voorbij gaan en wees erbij!

Het programma:

Landhuis Wolfslaar

19.30 uur Ontvangst (koffie en thee worden aangeboden door JCI Breda & Landgoed Wolfslaar)
20.00 uur Bijenkorfspel
21.30 uur Borrel
22.30 uur Verwacht einde

Voorafgaand aan de netwerkborrel is het mogelijk om gebruik te maken van een Early Dinner in Wolfslaar Restaurant. Informatie hierover volgt na aanmelding voor de JCI Breda Netwerkborrel @ Wolfslaar.

Voor wie: Voor iedereen die uitkijkt naar een andere vorm van netwerken en op een ludieke manier nieuwe contacten op wil doen: dus voor JCI leden, oud-leden én niet-leden.

De kosten: Deelname aan deze netwerkbijeenkomst is gratis. Slechts de geconsumeerde dranken tijdens het programma in het landhuis zijn voor eigen rekening. (LET OP: er kan niet worden gepind, alleen contante betaling is mogelijk)

Voorbereidingen: Neem voldoende visitekaartjes mee, deze hebben we nodig tijdens het bijenkorfspel. En bedenk van te voren goed waar je naar op zoek bent. Stel voor je zelf 1 à 2 vragen op, dit mag zowel op zakelijk- als privégebied zijn. Hoe concreter de vraag, hoe groter de kans dat er op deze avond iemand is die hulp kan bieden of antwoord kan geven.

Inschrijven: Schrijf je tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt! Zorg dat je erbij bent en deze mooie avond niet mist! Vul hieronder het aantal inschrijvingen in (met pull-down) en klik op registreren. Inschrijving = gesloten

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie